Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

OKTOBERFEST-MÖKIN VUOKRAUSEHDOT

Ehdot tulevat molempia osapuolia sitoviksi, kun asiakkaalle on lähetetty varausvahvistus.

Varaaminen ja maksaminen

Asiakkaan päätettyä vuokrauksesta hänelle lähetetään varausvahvistus (yleensä sähköpostilla, varaus voidaan lukita myös puhelimitse), jonka yhteydessä asiakkaalle toimitetaan lasku sekä ohjeita mökillä oleskeluun. Laskun eräpäivä on noin 1kk ennen vuokrausajankohtaa. Ellei laskua ole maksettu eräpäivään mennessä, on mökin vuokranantajalla oikeus perua varaus.

Varauksen peruutus ja muuttaminen

Toivomme aina, että asiakas on varma päätöksestään vuokrata mökin. Esteen tullessa asiakas voi peruuttaa varauksen kuitenkin maksutta 1kk ennen vuokrausajankohtaa, eli ennen laskun eräpäivää. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut vuokranantajalle.

Mikäli asiakas peruuttaa varauksen alle 1kk ennen vuokrausajankohtaa, pidättää vuokranantaja maksusta 100 euroa ja palauttaa asiakkaalle loppuosa. Asiakkaalla on oikeus saada summa kokonaan takaisin, mikäli asiakas itse tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävä henkilö sairastuu tai joutuu onnettomuuteen. Peruutuksesta on ilmoitettava viipymättä ja asia on osoitettava luotettavalla tavalla, esim. lääkärintodistuksella. Mikäli peruutus tapahtuu loman aikana, ei asiakkaan suorittamaa maksua palauteta.

Vuokranantajan oikeus peruuttaa varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force major), vuokranantaja voi perua varauksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan. Mikäli asiakkaat aiheuttavat huomattavaa häiriötä muiden mökkien asukkaille voidaan vuokraus keskeyttää (valitukset alueen muilta asukkailta tai poliisilta).

Siivousvastuu ja sakko

Mökillä ollessaan asiakas huolehtii mökin siivouksesta itse. Varauksen päättyessä asiakas on velvollinen suorittamaan loppusiivouksen. Mikäli varauksen päättyessä ei siivousta ole suoritettu ja mökille joudutaan tilaamaan siivooja, on vuokranantajalla oikeus periä vähintään 150 euron suuruisen siivousmaksun. Mikäli mökkiin on tilattu siivous, mutta mökki on jätetty niin siivottomaan kuntoon, ettei siivoukseen varattu aika riitä, voidaan asiakkaalle lähettää jälkilasku.

Vahinkojen korvaaminen

Asiakas on velvollinen välittömästi ilmoittamaan ja korvaamaan mökin tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot suoraan vuokrananatajalle.

Muuta

Teltan tai asuntovaunun käyttö mökin tontilla ilman vuokranantajan lupaa on kielletty. Mökkialueella on annettava lomarauha myös muille asukkaille. Melua on vältettävä yöaikaan (klo 22-07).

MÖKKIOHJEET

1. Mökki on käytettävissä sovittuna aikana.

2. Tarkista, että mökki on siisti edellisen asukkaan jäljiltä. Mikäli on huomautettavaa, ota yhteyttä Lomakuu Oy 050 4389399.

3. Vuoteissa on  ehdottomasti käytettävä aluslakanaa, pussilakanaa ja tyynyliinoja. Asiakas tuo lakanat mukanaa. Asiakas pesee käytössään likaantuneet peitot ja tyynyt heti pesukoneessa.

4. Lemmikeistä on ilmoitettava varatessa. Sisäsiisteillä lemmikeillä on oltava omat makuualustat ja viltit, eivätkä ne saa oleskella millään mökin tekstiileillä. Lemmikkien jätökset korjataan pois mökin piha-alueelta.

5. Mökin avainkotelon koodin saa tekstiviestillä lähempänä vuokrausajankohtaa.

6. Asiakas kunnioittaa muita alueen asukkaita siten, että klo 22 jälkeen äänen taso pidetään alhaisena.

7. Tupakointi mökissä on kielletty. Pihalla asiakas huolehtii tumpeista asianmukaisesti.

POIS LÄHTIESSÄ

1. Ota lakanasi ja tuuleta petivaatteet.

2. Tiskaa astiat ja laita ne omille paikoilleen sekä sulje tiskikoneen hana.

3. Tyhjennä ja siivoa jääkaappi, mikro, uuni ja keittiö yleensä.

4. Imuroi mökki ja pyyhi kaikki pinnat.

5. Siivoa wc, kylpyhuone ja sauna.

6. Tyhjennä roska-astiat. Ota tyhjät tölkit, pullot ja purkit mukaan.

7. Puhdista grillit ja sähkösavustin.

8. Siisti mökin terassi ja piha-alue. Vie tupakantumpit roskiin.

9. Sulje ikkunat ja parvekkeen ovi.

10. Varmista, ettei takassa ole tulta ja sulje pelti. Pyyhi lasi paperilla ja astianpesuaineella. Täytä puukoppa.

11. Varmista, että pyörän avain on mökissä.

12. Sammuta valot ja kylpyhuoneen ilmastointi. Lukitse ovi.

13. Palauta avain koodilla toimivaan avainlaatikkoon!

Mikäli huomaat mökillä puutteita tai sinulla on muuta palautetta, voit ottaa yhteyttä sähköpostilla lomakuu@gmail.com.

Mikäli sinulla särkyy mökin omaisuutta, pyydämme ottamaan heti yhteyttä puhelimitse Lomakuu Oy 050 4389399.